Petek, 05 junij 2020
Iskanje

Koronavirus: zaprtje tržaške univerze

Sporočilo rektorja Roberta Di Lenarde – Zaprli tudi univerzo v Vidmu in Sisso

23. feb. 2020 | 17:17
Dark Theme

Zaradi položaja, ki je v Italiji nastal zaradi okužb s koronavirusom, je vodstvo Univerze v Trstu odredilo prekinitev vseh dejavnosti od ponedeljka, 24. februarja, do vključno nedelje, 1. marca. To je na spletni strani univerze sporočil rektor Roberto Di Lenarda, ki preventivni ukrep utemeljuje z dejstvom, da se univerza sooča z veliko mobilnostjo študentov, od katerih marsikdo prihaja tudi z območij, kjer so zabeležili primere okužbe s koronavirusom.

V tem obdobju bodo prekinjene vse didaktične dejavnosti (lekcije, praktične vaje, seminarji idr.), prav tako so odpovedani izpiti, zagovori diplomskih nalog ter interna in javna predavanja oz. srečanja. Zaprte bodo tudi knjižnice in učilnice.

Dejavnosti bodo - če ne bo drugačnih določil - obnovili 2. marca. Univerza bo čim prej po svojih institucionalnih kanalih sporočila nove datume izpitov in drugih dejavnosti, pa tudi obveščala o razvoju položaja, saj je v stalnem stiku s krizno enoto in pristojnimi ministrstvi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo