Petek, 14 januar 2022
Iskanje

Natečaj za nagrado Albina Bubniča

Društvo Bubnič-Magajna prejelo sedem prispevkov na temo Življenje za maskami

Trst |
2. jun. 2021 | 8:30
Dark Theme

Kulturno društvo Bubnič-Magajna je v sodelovanju s Primorskim dnevnikom razpisalo 10. natečaj za nagrado Albina Bubniča. Tema natečaja je bila Življenje za maskami, pandemija v našem vsakdanu. Obdelava teme je bila svobodna in je zajemala osebna doživetja in izkušnje ali tudi pričevanja sorodnikov, prijateljev in znancev v času, ki smo ga in ga še doživljamo in ki bo tako ali drugače zaznamoval naša življenja. Natečaj je bil namenjen osnovnošolcem, dijakom slovenskih nižjih in višjih srednjih šol v Italiji, zamejskim univerzitetni študentom in vsem, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z zgodovinskim raziskovanjem.

Društvo je do predvidenega roka prejelo sedem prispevkov (po tri iz osnovnih in višjih šol ter enega iz nižje šole), izid natečaja bodo objavili v prihodnjih dneh, nagrajevanje pa bo predvidoma jeseni. Društvo se opravičuje za zamudno javljanje in se zahvaljuje šolam za sodelovanje.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Pričakujem, da bo leto 2022 v primerjavi z minulim letom 2021:

7. jan. 2022 | 6:00
Boljše
Slabše
Enako
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo