Sobota, 02 december 2023
Iskanje

Osumljenec za umor v Kobjeglavi domnevno s tržaškega Krasa

Kriminalisti so moškega pridržali in izpustili ob pomanjkanju dokazov

30. apr. 2022 | 8:21
Dark Theme

Edina uradna novica o preiskavi umora 57-letnega Darija G., ki jo slab mesec po krvavem dogodku v Kobjeglavi razkrivajo preiskovalci koprske policijske uprave, je ta, da so zaradi suma, da je dejanje storil, najprej pridržali, nato pa zaradi pomanjkanja dokazov izpustili osumljenca iz Italije. Po informacijah Primorskih novic naj bi bil izpuščeni osumljenec doma s tržaškega Krasa.

»Preiskava kaznivega dejanja umora še vedno intenzivno poteka. Pri preiskavi sodelujemo z italijanskimi varnostnimi organi. Doslej je bil zaradi suma storitve kaznivega dejanja pridržan državljan Italije, vendar na podlagi zbranih obvestil nismo uspeli utemeljiti suma storitve kaznivega dejanja. Zaradi interesa preiskave vam več informacij trenutno ne moremo posredovati,« so Primorskim novicam odgovorili s koprske policijske uprave.

Neuradno naj bi koprski kriminalisti v zvezi z umorom opravili tudi hišno preiskavo. Na vprašanje, kakšno in koliko droge so preiskovalci našli v hiši umorjenega Darija G., prav tako niso odgovorili. V hiši naj bi naleteli na več vrst droge, največ marihuane.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava