Sreda, 18 september 2019
Iskanje

Pomladna Osvežitev prisega na komunikacijo

V Kulturnem domu je popoldan minil v znamenju izobraževalnih predavanj in delavnic za mlade člane društev, ekip in delovnih skupin

16. mar. 2019 | 19:42
Dark Theme

Kje smo danes? Kam bi radi prišli in kako naj sploh do tja pridemo? Na taka in podobna vprašanja je spoznavalo odgovore 78 mladih med 14. in 30. letom starosti - odbornikov in članov 43. slovenskih društev, ekip oz. delovnih skupin iz vseh koncev dežele, ki so se udeležili t.i.Osvežitve: spomladanskega izobraževanja.

»Kaj združuje udeležence? Sanje - individualne seveda in hkrati skupne, tiste za društvo, ki mu vsak od vas pripada, se pravi, da bi bil nek dogodek uspešen, premiera dobra, tekma zmagovita,« so v Kulturnem domu udeležence nagovorili Lucija, Neža, Jasmin, Danijel in Jan - organizatorji niza izobraževanj DevelopMENT (ali DM+) v sklopu projekta Zastavimo skupne moči za skupne cilje. Da bi jim postregli z osnovami sveže, mladostne in uspešne komunikacije ter jih hkrati spodbudili k aktivnemu sodelovanju pri delovanju društva ali organizacije, so zanje priredili popoldanski sklop izobraževalnih predavanj in aktivnih delavnic - tisti o jezikovnih napakah, o zapisu tiskovnih sporočil oz. obveščanju javnosti, o oglaševanju preko socialnih medijev, o osnovah grafike in razvijanju blagovne znamke. Sicer pa je bila to tudi priložnost za spoznavanje drug drugega, za druženje in preživljanje popoldneva s sovrstniki.

Več v jutrišnjem (nedeljskem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo