Nedelja, 21 julij 2024
Iskanje

Sredi noči jo je na domu prebudil tat

Pri Banih je v noči na četrtek neznanec vlomil v hišo blizu kasarne

Bani |
2. jun. 2024 | 7:35
Dark Theme

V bližini ni videonadzornih kamer, zato policijo, ki preiskujejo tatvino pri Banih, čaka zahtevno delo. Do nje je prišlo v noči iz srede na četrtek (prvi je o dogodku poročal dnevnik Il Piccolo). Ko se je dekle okrog 3. ure zbudilo v svojem stanovanju, jo je čakalo neprijetno presenečenje, saj je v spalnici opazila neznanega moškega. Preplašena in v šoku je začela kričati.

Kot je Primorskemu dnevniku včeraj potrdila policija, je v pritlično stanovanje v hišo, ki stoji nedaleč stran od opuščene kasarne pri Banih, vlomil neznanec. Opazila ga je 34-letna ženska, ki je spala v spalnici, medtem ko je njen partner zaspal na kavču v dnevni sobi.

Tat je ob njenem kričanju pobegnil, medtem pa mu je, po besedah policije, uspelo ukrasti približno 170 evrov iz denarnice moškega stanovalca. Bil je zamaskiran in je nosil čepico, kapuco in kirurško masko. Policija nadaljuje s preiskavo, a ji doslej še ni uspelo priti na sled nepridipravu. Kot so pojasnili organi pregona, bi jim varnostne kamere olajšale delo, a jih v tej vasi ni.

Več v današnjem (nedeljskem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava