Četrtek, 21 november 2019
Iskanje

Vrača se vonj po čokoladi

Na Trgu sv. Antona od četrtka do nedelje sejem CioccolatiAmo

Trst |
6. nov. 2019 | 18:02
Dark Theme

Trg Sv. Antona bo od jutri do nedelje spet gostil CioccolatiAmo, čokoladni sejem, na katerem bo, kot obljubljajo organizatorji, vsak ljubitelj te sladke pregrehe našel nekaj zase. V sklopu prireditve se bo na sejmu predstavilo veliko domačih čokoladnih mojstrov, letos prvič bodo v Trst prišli tudi čokoladni mojstri iz Perugie. Čokoladno ponudbo na stojnicah bodo organizatorji, družba Flash v sodelovanju z Občino Trst, dopolnili s programom, ki se bo vse dni začenjal ob 10. uri. Čez dan so predvidene tudi delavnice za otroke, novost letošnje izvedbe pa bo tudi postavitev manjše tovarne čokolade, v kateri bodo mojstri opisali pot od kakavovega semena do tablice kakovostne čokolade.

Obiskovalci bodo lahko izbirali med čokoladnimi tablicami in pralinami, kupili pa bodo lahko tudi čokoladne plošče. Vonj po čokoladi bo Trg sv. Antona polnil vsak dan od 10. do 22. ure.

Več v jutrišnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo