Sobota, 25 januar 2020
Iskanje

Zaposlili bodo osebo z znanjem slovenščine

Razpis za prosto delovno mesto

Milje |
19. avg. 2019 | 8:38
Dark Theme

Miljska občina je objavila razpis za zaposlitev za določen čas oz. za obdobje enega leta. Iščejo kandidate z znanjem slovenskega jezika za administrativno delo v občinskem uradu za stike z javnostjo (zaposlitvena kategorija C1).

Pogoj za prijavo na razpis za prosto delovno mesto je srednješolska izobrazba oz. opravljena matura. Oddaja prijav je možna do 13. septembra.

Kandidati bodo morali prestati dve pisni in ustno preverjanje, ki bodo potekali 1. oktobra. Pisni preizkušnji bosta na sporedu dopoldne v dvorani Millo na Trgu Republike v Miljah; na prvem preverjanju bodo kandidati morali odgovarjati na vprašanja iz upravnega prava in prava lokalnih uprav, na drugem pa bodo morali prevesti besedilo iz italijanščine v slovenščino oz. obratno.

Ustno preverjanje pa bo v popoldanskih urah v drugem nadstropju na sedežu občine na Trgu Marconi. Udeležili se ga bodo lahko kandidati, ki bodo na pisnem preverjanju dosegli vsaj 21 od 30 možnih točk. Komisija bo kandidate izpraševala o temah, ki so jih preverjali že s pisnim preizkusom, poleg teh pa še o pravicah in dolžnostih javnih uslužbencev, preverjali bodo tudi znanje angleškega jezika in obvladovanje računalniške tehnologije ter najpogostejših programov, ki jih uporabljajo v javni upravi.

Več informacij je na voljo na telefonski številki 040-3360241/242 ter na spletni strani občine Milje, kjer sta objavljena besedilo razpisa in obrazec za prijavo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo