Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

60 let delovanja Katoliškega doma oz. centra Bratuž

Na sobotni akademiji z naslovom Kamen na kamen, ki jo je zrežirala Jasmin Kovic, so se poklonili vsem, ki so soustvarjali in še danes ustvarjajo zgodovino kulturnega centra na Goriškem

11. apr. 2022 | 17:00
Dark Theme

V soboto in v nedeljo se je v goriškem Kulturnem centru Lojzeta Bratuža nadaljevalo praznovanje ob 60-letnici neprekinjenega delovanja najprej Katoliškega doma in nato centra Bratuž. Na sobotni akademiji z naslovom Kamen na kamen, ki jo je zrežirala Jasmin Kovic, so se poklonili vsem, ki so soustvarjali in še danes ustvarjajo zgodovino kulturnega centra na Goriškem. Večer so sooblikovali MePZ Lojze Bratuž, MlMePZ Emil Komel, sopranistka Ivana Jug in instrumentalna skupina, ki so zapeli in zaigrali pod vodstvom Davida Bandlja na izvirne skladbe Patricka Quaggiata. Večer je povezovala Stefania Beretta, priložnostni govor pa so zaupali dr. Vereni Koršič Zorn, ki je orisala zgodovino goriškega kulturnega središča vse od zamisli. V nedeljo pa je bil na sporedu dokumentarni film o zgodovini goriškega hrama.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo