Petek, 17 januar 2020
Iskanje

Laboratorij bodočnosti

Tržaški Kulturni dom je gostil tržaške dijake in dijakinje, ki so se mudili na četrtem Laboratoriju bodočnosti v organizaciji Združenja slovenskih športnih društev.

30. okt. 2019 | 18:30
Dark Theme

Tržaški Kulturni dom je v sredo, 30. oktobra, gostil tržaške dijake in dijakinje, ki so se mudili na četrtem Laboratoriju bodočnosti v organizaciji Združenja slovenskih športnih društev.

V foajeju je najprej potekala tržnica znanja in dobrih praks. Veliko zanimanja so vzbudili izdelki dijakov DTZ Jožefa Stefana, ki so na ogled postavili Teslovo tuljavo, detektor gibanja, ki so ga poimenovali Star wars, binarne ure in napravico Genki, ki beleži podnebne in okoljske podatke in jih pošilja v podatkovno bazo. Predstavniki sežanskega inkubatorja so predstavljali projekt Mitski park. Na ogled je bila še namizna igra Polar Explorers, snovalci start up projekta Fastcast pa so predstavili svojo zamisel za hitrejši kasting.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo