Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Predali namenu prenovljeni vrtec v Gabrovcu

Projekt obnove je nastal leta 2019, leto kasneje so stekla dela

22. mar. 2022 | 6:00
Dark Theme

Na prvi dan pomladi so v Gabrovcu uradno predali namenu prenovljene prostore občinske stavbe, v kateri domuje otroški vrtec Večstopenjske šole Nabrežina. Projekt obnove je nastal leta 2019. Dela so gladko stekla leta 2020, ko so tehniki preverili protipotresno varnost stavbe in jo priredili veljavni zakonodaji. Zamenjali so okna in zunanja vrata, nato pa poskrbeli še za izolacijo pročelja in namestitev fotovoltaične elektrarne ter hibridnega ogrevanja, ki kombinira delovanje toplotne črpalke, fotovoltaične elektrarne in kotla na zemeljski plin. Zaključili so z manjšimi posegi za izboljšavo protipožarne varnosti in dostopnosti stavbe.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo