Ponedeljek, 12 april 2021
Iskanje

Antinori odkupil večinski delež podjetja Jermann

Po zaslugi sodelovanja s toskanskim velikanom bodo kos novim časom, pri čemer bodo še naprej ohranjali družinsko dediščino, je povedal Silvio Jermann

5. mar. 2021 | 10:52
Dark Theme

Toskanki vinarski velikan Antinori je odkupil večinski delež podjetja Jermann. »Sodelovanje z Antinorijem predstavlja nov začetek za naše podjetje,« je za spletno revijo WineNews povedal Silvio Jermann in poudaril, da bodo ravno po zaslugi sodelovanja s toskanskim velikanom kos novim časom, pri čemer bodo še naprej ohranjali družinsko dediščino. »S Silviom nas vežejo iste vrednote, želimo si novih izzivov v duhu tradicije,« je pristavil Piero Antinori. Zgodba družine Jermann sega v 18. stoletje, ko so njihovi predniki zapustili avstrijsko vinorodno deželo Burgenland in se preselili v vas Biljana v Goriških Brdih. Anton Jermann si je leta 1881 dom uredil v kraju Villanova di Farra, kjer se je leta 1923 rodil Angelo Jermann, ki je v prejšnjem stoletju postavil temelje, na katerih je njegov sin Silvio razvil priznano vinarsko podjetje. Danes podjetje Jermann obdeluje približno 170 hektarjev vinogradov; ob zgodovinskem sedežu v Villanovi so pred leti zgradili veliko klet v Dolenjah.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo