Petek, 14 avgust 2020
Iskanje

Gradbišče v Sovodnjah se je pomaknilo na križišče pred lekarno

Včeraj je tudi potekalo srečanje za koordinacijo med izvajalci del

Gorica |
3. jul. 2020 | 9:44
Dark Theme

V Sovodnjah s polno paro polagajo nove kanalizacijske cevi pod osrednjo vaško ulico. Dela so se začela konec aprila, gradbeno podjetje ima na podlagi pogodbe šest mesecev časa, da z njimi zaključi. Včeraj se je gradbišče premaknilo na križišče pred lekarno, kjer bodo delavci po vsej verjetnosti ostali dober teden. Kot doslej so seveda urejeni obvozi. Gradbena dela se bodo počasi pomikala naprej proti Gorici, do konca julija naj bi predvidoma prišli skoraj do kapelice. Cestna zapora razumljivo povzroča nekaj nelagodja in preglavic predvsem krajevnim podjetnikom, ki upajo, da se bodo dela zaključila pred predvidenim rokom, saj jim zapora ceste povzroča kar nekaj težav.

Za čim bolj učinkovit potek del pa je včeraj potekalo srečanje med raznimi izvajalci, ki bodo skušali časovno uskladiti posege. V sklopu del v Prvomajski ulici bo namreč prišla na vrsto tudi gradnja pločnikov, ob tem pa bodo tudi položili kable za internetno povezavo.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo