Torek, 14 julij 2020
Iskanje

Luca Pisk imenoval štiri odbornike

V Sovodnjah imajo nov občinski odbor

4. jun. 2019 | 11:50
Dark Theme

V Sovodnjah imajo nov občinski odbor. Novoizvoljeni župan Luca Pisk je imenoval štiri nove odbornike, tako da mu bodo pri vodenju sovodenjske občine pomagali Erik Figelj, Erik Petejan, Alenka Florenin in Ljubica Butkovič.

Še pred volitvami je Pisk napovedal, da mu bosta v vlogi odbornikov ostala ob strani nekdanja županja Alenka Florenin in nekdanji podžupan Erik Petejan, medtem ko je takoj po izvolitvi pojasnil, da namerava podžupansko mesto zaupati Eriku Figlju, ki je bil na zadnjih občinskih volitvah še tretjič zapored izvoljen v občinski svet in je v preteklosti več let predsedoval Kulturnemu društvu Sovodnje. Četrta odbornica je Ljubica Butkovič, upokojena šolska pomočnica in dolgoletna podpredsednica Športnega društva Sovodnje, ki je sicer zelo vpeta v krajevno življenje. V prejšnjem mandatu je Floreninova imela tri odbornike, vendar je pristojnosti toliko, da se je Pisk odločil za imenovanje štirih odbornikov, kar sicer dopušča tudi občinski pravilnik.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo