Ponedeljek, 04 marec 2024
Iskanje

Med Prvačino in Dornberkom umrl voznik osebnega avtomobila

60-letnik se je zaletel v parkirano prikolico tovornega vozila za prevoz delovnih strojev

31. avg. 2021 | 10:30
Dark Theme

Včeraj so malo po 23. uri policisti OKC PU Nova Gorica posredovali na regionalni cesti med Prvačino in Dornberkom, kjer se je v prometni nesreči smrtno ponesrečil 60-letni voznik osebnega avtomobila.

Po sedanjih ugotovitvah je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Dornberka proti Prvačini. Ko je zapeljal iz mosta preko reke Vipave po klancu navzdol v blagi levi ovinek je voznik zapeljal v desno na makadamsko parkirišče in se zaletel v parkirano prikolico tovornega vozila za prevoz delovnih strojev, ki je bila parkirana ob vozišču. Po trčenju v omenjeno prikolico je voznik ostal ukleščen v vozilu in je zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju tragične nesreče.

Poleg policistov so na kraju nezgode posredovali tudi poklicni gasilci JZGRD Nova Gorica in reševalci NMP ZD Nova Gorica. S strani zdravnice je bila odrejena sanitarna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovljenih dejstvih prometne nesreče s smrtnim izidom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na cestah na Severnem Primorskem je za posledicami prometnih nesreč v letošnjem letu umrlo 5 ljudi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava