Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Na balkonu gojil indijsko konopljo

Karabinjerji zasegli tudi pol kilograma marihuane

Gorica |
8. jul. 2021 | 11:08
Dark Theme

Na balkonu je gojil indijsko konopljo (skupno 55 rastlin raznih velikosti), medtem ko je v stanovanju hranil približno pol kilograma marihuane, ki jo je pripravljal za prodajo. Goriški karabinjerji so v prejšnjih dneh aretirali 48-letnega makedonskega državljana L.D., ki stanuje v Gorici. Moškega so ustavili za pregled dokumentov, potem ko je prečkal državno mejo med Italijo in Slovenijo po nekdanjem šempetrskem mejnem prehodu. Moški je sedel za volanom avtomobila tipa Kia rio, z njim se je peljala 34-letna ženska iz Ronk, ki je pri sebi imela en gram amfetamina. Karabinjerji so v avtomobilu našli še približno sto gramov marihuane, zato so se odločili še za hišno preiskavo na domu moškega, ki so ga v preteklosti že obravnavali zaradi droge.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo