Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Pevmski most dva tedna izmenično enosmeren

Vzdrževali in očistili bodo bregove Soče

Gorica |
26. jan. 2022 | 10:32
Dark Theme

Na pevmskem mostu bo od prihodnjega ponedeljka za obdobje predvidoma dveh tednov veljal spremenjen prometni režim. Podjetje Luca Sguazzero bo namreč poskrbelo za vzdrževalni poseg in čiščenje bregov Soče. Da bodo lahko delavci lahko nemoteno in varno opravili svoje delo, bo na pevmskem mostu od ponedeljka, 31. januarja, do sobote, 12. februarja, promet omejen.

Od 9. do 19. ure bodo v omenjenem obdobju morali vozniki upoštevati izmenično enosmerni promet s premičnimi semaforji. Na ulicah, ki vodijo do mosta, bodo tudi uvedli začasno omejitev hitrosti na 30 kilometrov na uro. V bližini mosta bodo uredili dva začasna prehoda za pešce.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo