Ponedeljek, 12 april 2021
Iskanje

»Pik« na sejmišču

Cepilna kampanja v Gorici ne bo potekala v dvorani UGG, temveč na sejemskem razstavišču

Gorica |
5. mar. 2021 | 8:21
Dark Theme

Goriška občina skupaj z deželno upravo in zdravstvenim podjetjem Asugi preverja možnost, da bi v prihodnje cepilna kampanja v Gorici potekala na sejemskem razstavišču v Ulici Barca, ne pa v športni dvorani športnega združenja UGG v središču mesta, kot so začetno načrtovali.

»Naš cilj je cepiti čim večje število ljudi,« poudarja goriški župan Rodolfo Ziberna, ki si je skupaj s predstavniki Trgovinske zbornice za Julijsko krajino že ogledal sejemsko razstavišče. »Med obiskom smo ugotovili, da so prostori povsem primerni za izvajanje cepilne kampanje. V prihodnjih dneh bomo dorekli še zadnje podrobnosti, tako da bi lahko sredi meseca začeli s cepljenjem. Seveda se kakorkoli zahvaljujem športnemu združenju UGG, ki je bilo pripravljeno nam dati na razpolago svojo športno dvorano,« poudarja župan in pojasnjuje, da so se tudi v drugih krajih po deželi odločili za strukture, podobne goriškemu sejemskemu razstavišču.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo