Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Stekle pravljične urice

Prvo je pripovedoval Danijel Malalan

Gorica |
11. okt. 2021 | 10:15
Dark Theme

V novih prostorih Feiglove knjižnice v Trgovskem domu v Gorici je pretekli ponedeljek prvič zaživela Pravljična urica. Pravljico Otoček (Smriti Prasadam-Halls) , ki govori o strpnosti in medsebojnem sodelovanju, je prebral gledališki igralec Danijel Malalan, saj je srečanje potekalo v sklopu cikla Igralci primorskih gledališč berejo pravljice.

Naslednja pravljična urica bo na sporedu v ponedeljek, 11. oktobra, ob 17.30. Mednarodno priznan par Jelena Sitar-Igor Cvetko bo v sklopu niza Kamišibaj v knjižnici pripovedoval kamišibaj pravljice. Ustanovitelja gledališča Zapik sta avtorja številnih strokovnih publikacij in leposlovnih knjig, ustvarjalca predstav ter voditelja seminarjev za umetnike, učitelje in vzgojitelje. Za svoje delo sta bila večkrat nagrajena. Predstave Zapika so tople in igrive ter spodbujajo ustvarjalnost otrok in učiteljev. Mali gledalci niso le nemi opazovalci dogajanja na odru, ampak se vanj tudi aktivno vključujejo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo