Nedelja, 17 november 2019
Iskanje

Tatovom spodletelo tudi v nakupovalnem centru Smart Moda

V noči na sredo se niso mudili le v Sovodnjah

19. okt. 2019 | 12:35
Dark Theme

Tatovi se v noči na sredo niso mudili le v Sovodnjah. Bili so tudi v Štandrežu, točneje pri nakupovalnem centru Smart Moda, kjer jim je prav tako spodletel poskus tatvine. Ko je okoli 1.30 na prizorišče v Ulici Tabaj 3 prišla patrulja zasebnih varnostnikov Corpo Vigili Notturni, ki je kot običajno opravljala nadzor nad trgovskim središčem, je osebje opazilo, da je glavni vhod zablokiran z zabojniki za smeti. Poleg tega so neznanci predenj namestili plošče iz cementa in druge velike predmete. Ograja na desni strani parkirišča je bila delno odprta, kar se je varnostnikom zdelo še bolj sumljivo.

Osebje zasebne varnostne službe je takoj obvestilo policijo, na prizorišče sta tako prispeli dve patrulji mobilnega oddelka.

Več v današnjem (sobotnem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo