Torek, 12 november 2019
Iskanje

Truplo pripada Goričanu

Našli so ga v sredo, 7. avgusta, v strugi potoka Koren pri Kromberku

20. avg. 2019 | 15:04
Dark Theme

Truplo, ki so ga v sredo, 7. avgusta, našli v strugi potoka Koren pri Kromberku, pripada 62-letnemu Goričanu Claudio Bassaniju. Med sodno obdukcijo so na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani že prejšnji teden ugotovili, da na truplu ni bilo najdenih znakov nasilja. »Točnega datuma smrti ni bilo mogoče natančno določiti, nastopila pa je pred več meseci,« so sporočili z novogoriške policijske uprave, s katere so danes potrdili, da gre za 62-letnega italijanskega državljana iz okolice Gorice. »Četrtega julija letos so nas italijanski varnostni organi obvestili, da od 22. novembra lani pogrešajo 62-letnega moškega iz okolice Gorice. Od svojcev pogrešanega je bil pridobljen material za potrditev njegove identitete, ki je bil poslan na Inštitut za sodno medicino v Ljubljani, kjer so potrdili, da gre za pogrešanega italijanskega državljana,« pojasnjujejo pri novogoriški Policijski upravi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo