Sobota, 08 avgust 2020
Iskanje

Umrla je zaradi zadušitve

Nadaljuje se sojenje Draganu Kukanji

10. sep. 2019 | 10:28
Dark Theme

Neposredni vzrok smrti 91-letne A. T. Kukanja je bila zadušitev zaradi davljenja, je izvedenec sodne medicine, Gregor Haring, včeraj še pred sodnim senatom na novogoriškem okrožnem sodišču potrdil to, kar je napisal že v poročilu po opravljeni sodni obdukciji. Ta pa je pokazala, da je pokojnica pred smrtjo utrpela še številne poškodbe obraza, glave, vratu, zgodnjih in spodnjih okončin, hrbta, reber – ponekod zlome, ponekod podplutbe. »Poškodbe v predelu glave in trupa niso bile posledice padca po stopnicah, ampak odgovarjajo topim udarcem s pestjo,« je še zatrdil izvedenec.

Na včerajšnjem nadaljevanju sojenja Draganu Kukanji, sinu pokojne, ki je osumljen povzročitve hude telesne poškodbe, umora, nasilja v družini in zanemarjanja mladoletne osebe, je pričal tudi zdravnik Blaž Princes, ki je iz Zdravstvenega doma Ajdovščina lanskega 4. septembra zjutraj prvi prišel na kraj kaznivega dejanja, se pravi v družinsko hišo Kukanjevih v Črniče.

Več v današnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo