Torek, 22 oktober 2019
Iskanje

V Tržiču žalujejo za dojenčico

V drugem avtomobilu se je peljal goriški odvetnik Mosetti

16. sep. 2019 | 11:14
Dark Theme

V Tržiču in zlasti znotraj tamkajšnje bangladeške skupnosti žalujejo za štirimesečno Rahido, ki je umrla v prometni nesreči, do katere je prišlo v soboto zvečer na avtocesti A34 v Sovodnjah.

Dojenčica se je peljala v avtomobilu tipa Chrysler voyager s svojim očetom Mohammadom Ibrahimom Hossainom, mamo Sharmin in sedemletnim bratom; v njihovo vozilo, namenjeno proti Gorici, je trčil avtomobil tipa Audi Q5, ki ga je upravljal goriški odvetnik Giulio Mosetti, sicer predsednik nogometnega društva Pro Gorizia in županski kandidat Oljke leta 2007. V nesreči je dojenčica utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na prizorišču nesreče; poškodovala sta se tudi njena mama in oče, ki so ju peljali na zdravljenje v videmsko bolnišnico. Bratec je utrpel lažje poškodbe, tako da je že zapustil bolnišnico. Mosetti se v trčenju ni poškodoval.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo