Četrtek, 18 april 2019
Iskanje

KOMUNICIRANJE: Čvek, čvek

1. jan. 2019 | 7:00
  Dark Theme

  Z ministrstva – saj ni važno katerega – sporočajo, da bo minister pozdravil udeležence Partizanskih smučin Cerkno ‘45.

  Evroposlanka – saj ni važno katera – pa nas je želela obvestiti, da je brutalen pretep mačk v Codroipu znamenje, da smo bolna družba.

  Istočasno smo tudi prejeli vest, da je senator – saj ni važno kateri – predlagal, naj se člane organizacije Gladio časti tako kot partizane.

  Ugledni politik – saj ni važno, kateri izmed mnogih – na Twitterju opozarja, da tri leta po smrti še ne vemo, kako je umrl Giulio Regeni.

  Predsednik – saj ni važno česa – pa je ob obletnici železniške nesreče v Lombardiji pozval, naj oblasti ne prezirajo varnosti v prometu.

  Lahko bi tudi obvestili bralce, da je deželni svetnik – saj ni važno katere dežele – pred nekaj dnevi na socialnem omrežju žalil predsednika republike. Saj, tem besedam je tudi dnevnik – eden od italijanskih – odmeril velik poudarek. Morali bi tudi povzeti sporočilo za javnost parlamentarne skupine – ene od tolikih – da je zgroženo zaradi žaljivih besed deželnega svetnika. In morali bi seveda tudi poročati, da je deželni svetnik prav tako na socialnem omrežju obžaloval svojo ihto in se bolj ali manj opravičil.

  In ko bi o vsem tem pisali, bi se bralec lahko vprašal, ali je sploh to važno. Je to tip informacije, zaradi katere obstajajo časopisi? Če bomo v prihodnje poglabljanje tem, ki so ključna v življenju posameznika in skupnosti, zamenjali s povzemanjem tvitov in spletnih polemik nas kar pošljite – nekam.

  Če želite komentirati, morate biti registrirani

  $tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

  Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

  15. apr. 2019 | 19:57
  Poletni čas
  Zimski čas
  Mi je vseeno
  Prikaz rezultatov

  Glasovanje zahteva prijavo