Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

V Sežano prihaja skupina Laibach

Kosovelov dom v prodajo sprostil še 100 vstopnic; obvezno bo izpolnjevanje PCT pogojev

16. avg. 2021 | 17:56
Dark Theme

V Kosovelovem domu v Sežani so sklenili, da 30-letnico obstoja proslavijo na prav poseben način. V petek ob 21. uri so v goste povabili glasbeno skupino Laibach, eno od mednarodno najbolj uveljavljenih slovenskih skupin. Do danes so prodali že 250 vstopnic, odločili pa so se, da v prodajo sprostijo še 100 vstopnic. V predprodaji stanejo karte 45, na dan dogodka pa 55 evrov. Vstopnice si je mogoče zagotoviti na blagajni Kosovelovega doma. Koncert bo potekal v amfiteatru doma, v primeru slabega vremena ga bodo prestavili na dan kasneje. Če bo vreme tudi takrat grdo, bodo koncert odpovedali. V tiskovnem sporočilu so organizatorji še navedli, da je za udeležbo na koncertu v skladu z veljavnimi pravili obvezno izpolnjevanje PCT pogojev. S seboj bo treba tako imeti veljavno kovidno potrdilo ali dokaz o negativnem testu na novi koronavirus. Vrata prizorišča se bodo odprla ob 20. uri, sedeži ne bodo oštevilčeni. Za tiste, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, je nakup vstopnice mogoč tudi z BON21, vendar samo v dopoldanskem času in vsaj en dan pred izvedbo koncerta.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo