Torek, 27 julij 2021
Iskanje

Modri zob Nova Gorica - Vnašamo nežnost v zobozdravstvo

Zagotavljamo pogoje in vzdušje, ob katerih boste pozabili, kje dejansko ste

19. avg. 2019 | 0:05
Dark Theme

Zasebne zobozdravstvene ordinacije Modri zob so nastale z vizijo pomagati ljudem, ki čutijo velik strah ali sram pred zobozdravnikom.

Modri zob Nova Gorica - Vnašamo nežnost v zobozdravstvo

Vrednote naših ordinacij so strokovnost, kakovost in oseben odnos, ki temelji na zaupanju. Želimo, da pacienti v vsakem trenutku vedo, kaj se dogaja v njihovih ustih in da vedo, zakaj je zdravje zob in dlesni zelo pomembno.

Za vsakega pacienta pripravimo individualiziran predlog zobozdravstvene oskrbe, ki temelji na podrobni zobozdravstveni diagnostiki in željam ter potrebam vsakega posameznika.

Zobozdravstveni posegi v Modrem zobu so vedno neboleči, ne glede na tip njihov tip. To dosežemo z našo nežnostjo, zadostno količino anestetika in čsa, ki ga le-ta potrebuje, da priče delovati. Nudimo storitve na področju parodontologije (zdravljenje obzobnih tkiv), koreninskega zdravljenja (endodontija), oralne kirurgije, protetike in konzervativnega estetskega zobozdravstva, kamor štejemo estetske zalivke in beljenje zob. V zahtevnejših primerih se vedno posvetujemo in sodelujemo s priznanimi specialisti.

Za podrobnejši opis storitev obiščite www.modrizob.com.

Pri nas vsak nasmeh šteje!

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj menite o digitalnem covidnem potrdilu?

24. jul. 2021 | 8:00
a) Edina alternativa novemu lockdownu
b) Nesmiseln ukrep
c) Dobra ideja, a težko jo bo učinkovito izkoristiti
d) Ukrep, ki diskriminira
e) Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo