Nedelja, 08 december 2019
Iskanje

V Koper na 11. Sladko Istro

28. in 29. septembra se bo v osrčju Kopra znova prebudil izbor sladkih presenečenj - mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra

Koper |
14. sep. 2019 | 0:05
Dark Theme

Najslajši slovenski festival, na katerem se prepletata domačnost in prestiž, je že vrsto let magnet za množice ljubiteljev gastronomskih poslastic. Obiskovalci bodo v soboto in nedeljo 28. in 29. septembra med 9. in 19. uro znova lahko na lično okrašenih in bogato obloženih stojnicah, ki jih bodo razporedili po glavnih koprskih trgih, okušali in nakupovali tako istrske sladice, kot tudi ostale slovenske, italijanske in druge tuje dobrote.

V Koper na 11. Sladko Istro

Tudi letos bodo pomemben del festivala vinske degustacije s priznanimi vinarji in vinskimi kletmi, slaščičarske delavnice in kuharski šovi, predstavitev zmagovalcev strokovnih sladkih natečajev ter otroški program. Ljubitelji slikanja na prostem pa bodo na svoj račun prišli na slikarskem Ex-tempore.

Vstop na prireditev je prost.

Več na www.sladka-istra.si

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo