Petek, 22 februar 2019
Iskanje

Umrl zaradi okužbe z virusom zahodnega Nila

7. sep. 2018 | 9:48
Dark Theme

V Latisani je včeraj umrl 88-letni moški zaradi okužbe z virusom zahodnega Nila. Gre za prvo žrtev v Furlaniji Julijski krajini. Vest je potrdilo zdravstveno podjetje, ki je med drugim sporočilo, da se je moški okužil na deželnem območju, saj pred tem ni bil na potovanjih ali v drugih krajih. Oseminosemdesetletnika so zaradi visoke vročine in drugih simptomov sprejeli v bolnišnico v ponedeljek, njegovo zdravstveno stanje pa se je zaradi nadaljnjih komplikacij že v torek poslabšalo in je padel v komo, včeraj pa mu ni bilo več pomoči. Na območju, kjer je živel moški, bodo danes opravili dezinfekcijo.
V bolnišnici v Latisani medtem zaradi okužbe z virusom zahodnega Nila zdravijo tudi 55-letno žensko, ki je bila sprejeta 27. avgusta. Iz Pordenona pa zaradi zadnjih okužb z virusom zahodnega Nila sporočajo, da bodo opravili dezinfekcijo tudi na šolah.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo