Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Partnerki grozil z orožjem

9. nov. 2018 | 12:57
Dark Theme

Koprski policisti so v sredo, 7. novembra, na območju Škofij obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Dejanja je osumljen 38-letni italijanski državljan, ki je daljše obdobje izvajal fizično in psihično nasilje ter grozil z orožjem svoji izvenzakonski partnerki. Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da naj bi moški posedoval več kosov orožja in streliva, za kar pa nima nobenih dovoljenj. Isti dan (v sredo) so ga pridržali, včeraj (v četrtek) pa opravili preiskavo stanovanjskih in drugih prostorov, ki jih uporablja. Zasegli so dve pištoli z več naboji, ki jih je imel brez ustreznih dovoljenj in startno pištolo, ravno tako z več naboji.
Po zaključenih preiskavah in zaslišanju je bil izpuščen na prostost, policisti  pa so mu na podlagi 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije izrekli prepoved približevanja izvenzakonski partnerki. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo. Zaseženo orožje so policisti poslali v nadaljnjo preiskavo in ob prejemu rezultatov bodo zoper 38-letnika ustrezno ukrepali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo