Sreda, 17 april 2024
Iskanje

»Ko sem začela, je bil sektor še v povojih«

24. avg. 2018 | 17:38
Dark Theme

Hiter tempo življenja marsikdaj botruje, da posameznik v vrvežu skrbi in vsakodnevnih opravil pozabi nase in na svoje želje. Estetičarka Nadia Švara že več kot dvajset let skrbi za boljše telesno pa tudi psihično počutje svojih strank. Trdno je prepričana, da so trenutki, ki jih človek posveti samemu sebi nadvse dragoceni.
Nekako v tem duhu in s predano ljubeznijo do poklica je leta 1997 odprla svoj prvi lepotni salon v rodnem Boljuncu. Osnovno strokovno znanje si je pridobila na šolah v Trstu in Vidmu. Slednjega je obogatila z več kot 40 tečaji. Svoje zanimanje je uprla tudi v naturopatijo, nego telesa z naravnimi sredstvi in refleksologijo.
Po približno desetih letih so prostori v Boljuncu za izkušeno strokovnjakinjo in njene sodelavke postali pretesni. Salon Nadeste je tako dobil svoj »nov dom« v obrtni coni Dolina. Pogled tamkaj pogosto beži na skrbno urejene kabine oziroma sobice, opremljene z vsemi potrebnimi aparaturami in pripomočki. Seznam storitev je karseda dolg in raznolik: pedikura, manikura, nega obraza in telesa, nega nohtov, obkladki parafina depilacija, ličenje, solarij, presoterapija, refleksologija ter najrazličnejše masaže - od ročne in sproščujoče masaže do masaže s toplimi in hladnimi kamni ter še bi lahko naštevali.

Več v današnji (sobotni) tiskani izdaji primorskega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava