Ponedeljek, 21 september 2020
Iskanje

Danes in v petek popoldanske nevihte, tudi močne

Arso razglasil rumeno opozorilo

FJK |
12. avg. 2020 | 11:18
Dark Theme

Ob delnem popuščanju anticiklona in občasnem pronicanju nekoliko manj vročega višinskega zraka se bo danes in v prihodnjih dneh zlasti v popoldanskih urah povečala nestanovitnost ozračja. Nastajala bo kopasta oblačnost, iz nje pa krajevne nevihte, sprva v goratih predelih in v predalpskem svetu. Posamezni nevihtni oblaki bodo nato mestoma v popoldanskih urah dosegli tudi nižine in obrobno lahko obmorski pas. Ponekod bodo možne občasne nevihte, mestoma lahko tudi močne, saj je ob visokih temperaturah in vlažnem zraku energija v ozračju precejšnja. Arso je za danes in za petek zaradi morebitnih močnejših neviht razglasil rumeno opozorilo.

Jutri bo, kot kaže, ozračje bolj stanovitno in bodo popoldanske nevihte verjetnejše predvsem v goratih predelih. Nevihte pa bodo spet pogostejše povsod v petek od popoldanskih ur in v noči na soboto, ko bo tudi nekoliko manj vroče.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo