Ponedeljek, 25 maj 2020
Iskanje

Dragi otroci, pošljite nam svoje dnevniške zapiske in risbice

Kako doživljate ta čas? Kaj pogrešate? Kaj si najbolj želite? Svoje izdelke pošljite po elektronski pošti na naslov redakcija@primorski.eu

18. mar. 2020 | 15:25
Dark Theme

Dragi otroci, vabimo vas, da nam pošljete svoje dnevniške zapiske in risbice.

Kako doživljate ta čas? Kaj pogrešate? Kaj si najbolj želite? V uredništvu našega dnevnika se v teh dneh veliko ukvarjamo z mislijo na bralke in bralce vseh starosti.

Radi bi vam namreč v teh neobičajnih časih, ko se med nami širi virus in ne smemo zapuščati svojih domov, krajšali čas in vas razvedrili. Tokrat posebno ponudbo posvečamo najmlajšim med vami: dragi otroci in najstniki, vabimo vas, da z nami delite svoje misli, pričakovanja, želje. Vtise nam lahko posredujete v katerikoli obliki: lahko so to zapiski iz vašega »karantenskega dnevnika«, risbice, fotografije, videi ali še kaj drugega. Svoje izdelke pošljite po elektronski pošti na naslov redakcija@primorski.eu. Z veseljem jih bomo objavili! In ne pozabite: #jazostanemdoma.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo