Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Grozil zaposlenim na bencinskem servisu

Na avtocestnem počivališču Fernetiči jug

6. okt. 2021 | 12:16
Dark Theme

Na avtocestnem počivališču Fernetiči jug je okrog 4. ure ponoči moški pod vplivom alkohola grozil zaposlenim na bencinskem servisu, ker mu niso hoteli prodati zahtevanih alkoholnih pijač. Ker je bila njegova zahteva neuslišana, je odpiral čokolade in je s pijačo polil tipkovnico na prodajnem mestu, nato je zapičil večji nož v tipkovnico in odšel.

Policisti so ga izsledili že na naslednjem bencinskem servisu Fernetiči sever, kjer je bil neodziven v osebnem avtomobilu. Poklicali so reševalce, ki so ga prepeljali v bolnišnico. Ugotovili so, da gre za 56-letnika iz Sežane, ki je prišel na servis v družbi drugega moškega. Ob vstopu v lokal je poškodoval vitrino, v kateri so reklamni prodajni artikli in pobral nož, ki ga je kasneje tudi uporabil.

Sledita hitri postopek zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru in kazenska ovadba.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo