Petek, 16 april 2021
Iskanje

Konec tedna bo spet bolj zimski

Meteorološka pomlad se te dni začenja s sončnim vremenom

FJK |
1. mar. 2021 | 11:38
Dark Theme

Meteorološka pomlad se začenja s solidnim anticiklonom, ki nam zagotavlja sončno vreme in čez dan nekoliko višje temperature. Burja bo jutri oslabela in ponehala.

Do četrtka bo pretežno jasno z le občasno zmerno oblačnostjo. V četrtek bodo pred novo vremensko fronto, ki bo naše kraje dosegla v petek, vetrovi obrnili od jugozahoda in bo ponekod že nekaj več oblakov, povečala se bo tudi vlažnost ozračja.

V petek se bo našim krajem približala hladna vremenska fronta. Kaže, da bo ob njenem prehodu nastal tudi prizemni ciklon na zavetrni strani Alp. Oblačnost se bo povečala, v petek in soboto bo spremenljivo oblačno z možnostjo krajevnih padavin. Za fronto bo z burjo spet pritekal hladnejši severni zrak. Ni izključeno, da se bo ponekod, če se bodo pojavljale padavine, meja sneženja lahko spustila do nižjih predelov. Po zdajšnjih izgledih ni ravno izključeno, da bi se v noči na soboto ali v soboto zjutraj kakšna snežinka lahko prikazala tudi na Kraški planoti. Hladneje bo, pihala bo burja. V nedeljo se bo vreme delno izboljšalo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo