Sreda, 23 september 2020
Iskanje

Mis Nemčije najstarejša tekmovalka doslej

Na nemškem lepotnem tekmovanju je zmagala 35-letna Leonie Charlotte von Hase

17. feb. 2020 | 14:33
Dark Theme

Mis Nemčije je postala najstarejša tekmovalka v 93-letni zgodovini tega lepotnega tekmovanja, ki je hkrati tudi prva mati zmagovalka. Gre za 35-letno Leonie Charlotte von Hase, ki se je rodila v Namibiji, od petega leta pa živi v nemškem Kielu.

V sobotnem finalu tekmovanja za najlepšo Nemko se je pomerilo 16 deklet, starih med 18 in 35 let. Žiriji, ki so jo prvič sestavljale samo ženske, so se predstavile v večernih oblekah in oblačilih za prosti čas. Predstavitev v kopalkah pa so organizatorji ukinili. V središču lepotnega tekmovanja so zdaj osebnost, značaj in življenjske zgodbe deklet, so povedali organizatorji.

Prva spremljevalka je postala 22-letna Lara Runarsson iz Würzburga, druga spremljevalka pa 23-letna Michelle-Anastasia Masalis iz Hamburga. Zmagovalka, sicer podjetnica, ki vodi spletno trgovino z retro oblačili, je povedala, da bo Nemčijo predstavljala z eleganco, dostojanstvom, žarom in močjo in da bo glas sodobnih žensk po 30. letu starosti. Zavzemala pa se bo tudi za to, da bi bile ženske bolj samostojne in samozavestne.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo