Nedelja, 26 januar 2020
Iskanje

Na Hvaru umrl sicilski menedžer

Žrtev domnevne zastrupitve s školjkami je 57-letni Eugenio Vinci, na krovu naj bi bil tudi župan oz. senator Bruno Mancuso

Hvar |
13. avg. 2019 | 18:15
Dark Theme

Vse osebe, ki so se na jadrnici na Hvaru počutile slabo po večerji v neki tamkajšnji restavraciji (to so hrvaški sodni organi zasegli), so doma iz kraja Sant’Agata di Militello, v sicilski pokrajini Messina. Po poročanju Večernjega lista je na jadrnici umrl 57-letni menedžer Eugenio Vinci, oče vsaj enega od dveh otrok, ki sta trenutno v kritičnem stanju v splitski bolnišnici. Tam je hospitalizirana tudi Vincijeva soproga, ob njej pa še dve odrasli osebi. Na krovu je bil tudi 64-letni župan mesta Sant’Agata Bruno Mancuso, ki je bil med letoma 2013 in 2018 senator v vrstah stranke Ljudstvo svobode.

V splitski bolnišnici so medtem povedali, da se analize nadaljujejo: v organizmu odraslih pacientov iščejo infekcije, viruse ali bakterije, opravljajo pa tudi toksikološko analizo krvnih vzorcev. Kaj več o tem bodo povedali v sredo zjutraj, medtem pa potrjujejo, da je zdravstveno stanje otrok najbolj kritično.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo