Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Na Hvaru umrl sicilski menedžer

Žrtev domnevne zastrupitve s školjkami je 57-letni Eugenio Vinci, na krovu naj bi bil tudi župan oz. senator Bruno Mancuso

Hvar |
13. avg. 2019 | 18:15
Dark Theme

Vse osebe, ki so se na jadrnici na Hvaru počutile slabo po večerji v neki tamkajšnji restavraciji (to so hrvaški sodni organi zasegli), so doma iz kraja Sant’Agata di Militello, v sicilski pokrajini Messina. Po poročanju Večernjega lista je na jadrnici umrl 57-letni menedžer Eugenio Vinci, oče vsaj enega od dveh otrok, ki sta trenutno v kritičnem stanju v splitski bolnišnici. Tam je hospitalizirana tudi Vincijeva soproga, ob njej pa še dve odrasli osebi. Na krovu je bil tudi 64-letni župan mesta Sant’Agata Bruno Mancuso, ki je bil med letoma 2013 in 2018 senator v vrstah stranke Ljudstvo svobode.

V splitski bolnišnici so medtem povedali, da se analize nadaljujejo: v organizmu odraslih pacientov iščejo infekcije, viruse ali bakterije, opravljajo pa tudi toksikološko analizo krvnih vzorcev. Kaj več o tem bodo povedali v sredo zjutraj, medtem pa potrjujejo, da je zdravstveno stanje otrok najbolj kritično.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo