Nedelja, 23 februar 2020
Iskanje

Naročila oblačila, prejela na dom 24.800 tablet ekstazija

Avstrijski par prejel »posebno pošiljko«

Linz |
24. sep. 2019 | 12:01
Dark Theme

Avstrijca, ki sta preko spleta naročala oblačila, sta bila osupla, ko sta ob odprtju paketov namesto oblek odkrila 24.800 tablet ekstazija, so v ponedeljek sporočili s policije v Linzu. Preiskovalci domnevajo, da so poslane droge vredne okoli pol milijona evrov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Par iz Linza je prejel dva paketa z Nizozemske. Medtem ko sta v prvem paketu našla naročen kos oblačila, je bil drug paket nepričakovano težak. Ko sta ga odprla, sta v njem odkrila prosojne vreče, polne barvitih ploščic, za katere je žena sprva mislila, da so okrasni kamenčki. Mož pa je bil že od začetka sumničav in je nemudoma vrnil paket na pošto, ki je opozorila policijo.

Preiskovalci so odkrili, da je bil paket pomotoma poslan v Avstrijo, namesto na Škotsko ter obvestili svoje škotske kolege. Ti so že identificirali in pridržali pravega prejemnika paketa, nizozemska policija pa še skuša odkriti pošiljatelja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo