Četrtek, 21 november 2019
Iskanje

Pri Ilirski Bistrici poškodovan italijanski voznik

Trčil je v priklopnik, ki je zdrsnil na nasprotno vozišče

7. nov. 2019 | 15:18
Dark Theme

V bližini Ilirske Bistrice se je davi pripetila, dve uri pred smrtno nesrečo, o kateri smo poročali, v kateri je izgubil življenje 21-letni domačin, ob 5.16 še ena huda prometna nesreča. Poškodovan je bil italijanski voznik. Tudi v tem primeru je šlo za čelno trčenje, le da ga je povzročil voznik tovornjaka s priklopnikom, za volanom katerega je bil 40-letni državljan Srbije. Zaradi neprilagojene hitrosti je priklopnik zdrsnil na nasprotno vozišče, in sicer ravno v trenutku, ko je pravilno pripeljal 49-letni italijanski voznik. Prišlo je do silovitega trčenja, po katerem je osebni avto odbilo čez varnostno ograjo, kjer je obstalo. Italijanskega voznika so poškodovanega odpeljali v SB Izola, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo