Sobota, 15 junij 2024
Iskanje

Športne stave: Mreža tukajšnjih sodelavcev za azijske hazarderje

Nadaljevanje reportaže o športnih stavah na košarkarske tekme mladincev

Trst |
6. feb. 2019 | 6:00
Dark Theme

Mednarodne športne stavnice imajo v naših krajih razširjeno in zelo dobro organizirano mrežo sodelavcev, zanimanje za napovedovanje izidov tekem deželnih košarkarskih mladincev do 20 let pa nedvomno narašča v Aziji. V prejšnjih dneh smo več ur posvetili raziskovalnemu delu v okviru reportaže o športnih stavah na tekme najstnikov, ki smo jo ekskluzivno objavili v Primorskem dnevniku v soboto, 26. januarja.

V ponedeljek, 4. februarja, pa smo reportaži dodali novo poglavje, saj smo na dveh tekmah košarkarskega deželnega prvenstva U20 »zasačili« dva moška, ki sta skrbela za spletno ažuriranje dogajanja na dvobojih mladincev. Sočasno je bilo namreč mogoče staviti na tekmo Venezia Giulia - Breg v Žavljah in na dvoboj Basket 4 Trieste - Dom v telovadnici v Ulici Forlanini znotraj stanovanjskega kompleksa na Melari v Trstu.

Na tekmi Doma pa sta sodnika nekoliko prekrižala račune športnim stavnicam, ki so morale zaradi tega v drugem polčasu prekiniti spletno poročanje v živo. Pri AŠZ Dom iz Gorice so tedaj preko Facebooka prejeli več sporočil iz Azije (predvsem s Filipinov, kjer je bila ura 5. zjutraj), saj so ljudje, ki so stavili na tekmo, želeli izvedeti končni izid. Pogovorili pa smo se tudi z osebo, ki skrbi, da so podatki o dvobojih na spletnih platformah športnih stavnic ažurni. Tovrstne spletne strani omogočajo namreč neprestano spreminjanje in nadgrajevanje najrazličnejših kombinacij športnih stav.

Nadaljevanje reportaže o športnih stavah na tekme mladincev lahko preberete v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava