Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Takšnih primerov uspeha v Londonu morda ne bo več

Daniela Vizintin s Palkišča se je pred osmimi leti odpravila v London, kjer je zamenjala že sedem služb in na »socialni lestvici« neprestano napredovala

London |
20. feb. 2020 | 10:54
Dark Theme

Ko se je pred osmimi leti odpravila v London je bila stara 21 let, tako da je imela »le« višješolsko izobrazbo, znala pa je le nekaj besed angleščine. Toliko, da ko se je prvič preizkusila kot natakarica v londonski restavraciji, je imela na kosu papirja napisano, da vilice so fork, spoon pa je žlica. Danes 29-letna Daniela Vizintin s Palkišča je nato v britanski prestolnici zamenjala sedem služb, na »socialni lestvici« pa je neprestano napredovala. V trgovini je skrbela za oddelek za obutev, bila je menedžerka, ki je usmerjala 50 ljudi pri postavljanju izložb slovite verige Harrods, naposled je postala osebna trenerka, ki je pred šestimi meseci ustanovila svoje podjetje. Če se bodo načrti britanske vlade uresničili, v Londonu ne bo več takšnih primerov uspeha, kakršen je Danielin.

Intervju z Danielo Vizintin v današnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo