Torek, 30 april 2024
Iskanje

Športna sobota: derbi Sovodnjam

26. sep. 2015 | 17:35
Dark Theme

NOGOMET
PROMOCIJSKA LIGA
Gonars - Juventina 0:2 (0:0)
Strelca: Sant v 60. in Bardini v 70. min.
Juventina: Bon, Scrazzolo, Manfreda, Racca, Popovič, Dornik, Veneruz (Marchioro), Stabile, Sant (Zorzut), Nardella, Bardini (Iansig). Trener: Sepulcri.

Sistiana - Primorec 1:1 (1:0)
Strelca: Castrillon (P) v 43.; Alen Carli v 85. iz 11-m
Sistiana: Di Mattia, Cociani (Basel), Rebula, Carli, Esposito, Corso, Maggi, Colja, Piras (Tarlao), Kočič, Pocecco. Trener: Campo.
Primorec: Sorrentino, Rihter, Lolato, Gileno, Braini, Vesnaver, Greco, Cappai (Ruzzier), Castrillon, Davanzo (Rocca), Sarcano (Tuberoso). Trener: Biloslavo.
Rdeči karton: Rihter v 85. min.

1. AMATERSKA LIGA
Mladost - Sovodnje 1:3 (1:0)
Strelci: Leghissa v 30.; Claudio Visintin v 70. in 75., Hriberšek v 93. iz 11-m
Mladost: Ballerino, Gergolet, Colautti, M. Peric (Bagon), Candussio, E. Cadez, Candusso, E. Cadez, Vizintin, Marusic, Leghissa (Simeone), Ferletič, Akarabot (Furlan). Trener: Gon.
Sovodnje: Dovier, S. Tomšič, Markovič (Vanzo), Floco, Galliussi, Bernardis, Bytyqi (Čavdek), C. Visintin, J. Visintin (Pavletič), Černe, Hriberšek. Trener: F. Sambo.
Rdeč karton: Colautti v 75. min.
33. medsebojni obračun so tokrat osvojile Sovodnje, ki so dokazale, da so za to ligo bolj izkušena ekipa. Ključni igralci (Tomšič, Bernardis, Hriberšek, Černe) se niso pustili presenetiti. V Doberdobu, ki so ga včeraj navijači dodobra napolnili, so bili gostje boljši predvsem v drugem polčasu. Mladost je sicer povedla v prvem delu z Danielom Leghisso, ki je izkoristil protinapad. Gostitelji bi lahko še v dveh primerih premagali Dovierja. Ni pa jim uspelo. Pred tem so gostje zadeli vratnico z Jasonom Visintinom. V drugem polčasu je za preobrat poskrbel Claudio Visintin, ki je v petih minutah dosegel dva gola. Najprej po Černetovi podaji s kota, nato po nizki podaji z boka Vanza. Piko na i je šele v sodnikovem dodatku postavil Hriberšek, ki je uspešno izvedel najstrožjo kazen (vratar Ballerino je v kazenskem prostoru podrl Vanza).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava