Nedelja, 17 februar 2019
Iskanje

Največ navdušenja za Alessandra Del Piera

1. sep. 2018 | 16:27
Dark Theme

V prostorih novogoriške Perle se je danes zjutraj zbralo toliko nogometnih zvezdnikov, kakršnih smo v teh krajih redkokdaj - ali še nikoli - videli. Tradicionalni nogometni spektakel, ki danes popoldne poteka v Biljah, je letos privabil rekordno število nogometnih legend. V Novi Gorici in bližnji okolici se v teh urah mudijo Luis Figo, Alessandro Del Piero, Paulo Ferreira, Gaizka Mendieta, Totò Schillaci, Nemanja Vidić, Antonis Nikopolidis, Frank De Boer, Bernardo Corradi, Marco Materazzi, Dejan Stanković, Robbie Keane in številni kolegi, ki nastopajo na dobrodelni tekmi. V jutranjih urah so bili nogometaši na voljo navijačem, ki so preplavili prostore Perle. Bilo jih je toliko, da je marsikdo ostal brez zaželenega avtograma, slike ali sebka, več kot kdo pa je bil kljub zadovoljen, saj se je prvič tako približal tovrstnim zvezdnikom. Največ navdušenja so sicer navijači - bilo jih je več iz Italije kot iz Slovenije - pokazali za nekdanjega Juventusovega nogometaša Alessandra Del Piera. Nogometne legende so se pred odhodom v Bilje za zaprtimi vrati sestale s predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom.
Organizatorji (nogometno društvo Bilje, Nogometna zveza Slovenije, Hit, POP TV in 24.ur.com, častni pokrovitelj je predsednik Uefe Aleksander Čeferin, ki je sam prisoten na dogodku) bodo izkupiček od vstopnic in donacij podelili fundaciji Common Goal in Zavodu Vozim.

Več v jutrišnjem (nedeljskem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo