Torek, 07 julij 2020
Iskanje

Na Jadranovi tekmi tudi Ivo Daneu, Bojan Križaj in Saša Dončić

V soboto v telovadnici na Opčinah

6. feb. 2019 | 13:04
Dark Theme

Pričakovanje pred sobotnim košarkarskim dvobojem (ob 20.30 v telovadnici na Opčinah) med Jadranom Motomarine in Mestrami vse bolj narašča. Tekmo kroga v C-ligi gold med Popvičevim moštvom in še neporaženo ekipo iz Veneta si bo ogledalo veliko zvenečih imen iz športnih krogov. Jadranov odbor je naznanil, da bosta v soboto na tribuni prisotni dve legendi slovenskega športa. To sta svetovni prvak ter eden izmed velikanov slovenske in jugoslovanske košarke Ivo Daneu, ki se je že udeležil septembrske predstavitve ekipe, in najbolj uspešen slovenski alpski smučar Bojan Križaj.

Že včeraj smo poročali, da bo v soboto na Opčinah prisoten Saša Dončić, nekdanji slovenski reprezentant in oče vzhajajoče zvezde lige NBA Luke Dončića. Drugič zapored si bo domačo tekmo Jadrana ogledal tudi košarkarski trener Bogdan Tanjević, ob njem pa bosta še teritorialni tehnični direktor Furlanije Julijske krajine Alessandro Guidi in nekdanji italijanski reprezentant Davide Cantarello.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo