Ponedeljek, 18 november 2019
Iskanje

Odbojkarji goriškega liceja Trubar Gregorčič peti v Italiji

Po zmagi nad Kampanijo z 2:0

Bari |
17. maj. 2019 | 16:12
Dark Theme

Dijaki liceja Trubar Gregorčič iz Gorice so nastope na državni fazi dijaških iger v odbojki v Bariju končali na visokem 5. mestu v Italiji, kar je najboljši rezultat slovenskih šol na odbojkarskem turnirju višješolcev nasploh. Potem ko se v kvalifikacijski fazi uvrstili na 8. mesto, so v nadaljnjih bojih izgubili proti Markam, premagali pa Emilijo Romagno in si tako priborili nastop v tekmi za 5. mesto. Danes so se tako pomerili s Kampanijo in spet prevladali z 2:0 (25:24 in 25:23). Kot v prejšnjih dneh se je spet izkazal Tomaž Cotič, ob njem pa še ostali odbojkarji OK Val, svoj doprinos pa so na zadnji tekmi dale tudi »rezerve«, saj so drugi niz zmagale skoraj brez pomoči standardnih odbojkarjev.

Postava: Tomaž Cotič, Emil Antonutti, Stefano Coren, Ivan Devetak, Victor Faggiani, Jan Feri, Elia Gomiscek, Iacopo Komic, Juri Ocretti, Luca Valentinsig, Nikolaj Černic. Trenerja: Marta Vižintin in Edi Lutman.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo