Četrtek, 26 maj 2022
Iskanje

Terpin, Umek in Persoglia z eno nogo že v polfinalu A2-lige

V A3-ligi uspešna na prvi tekmi osmine finala tudi Macerata

12. apr. 2021 | 18:24
Dark Theme

Končnica odbojkarske A2-lige se je za slovenske odbojkarje začela na najboljši način. Agnelli Tipiesse Bergamo in Prisma Taranto sta na prvi četrtfinalni tekmi zmagali in bosta že v sredo igrali za polfinale (obe tekmi bodo v živo predvajali na YouTube kanalu Lega Volley Serie A). Bergamo bo igral proti Brescii ob 18.00, Taranto pa proti Cantuju ob 19.30. Morebitna tretja, odločilna tekma pa jih čaka v nedeljo, 18. aprila.

Po rezultatu sodeč je lažjo nalogo imel Taranto, kjer igra Štmavrc Sandi Persoglia. Cantù je premagal brez izgubljenega niza s 3:0.

Kar napeto pa je bilo v Bergamu, kjer igrata Jernej Terpin in David Umek. Terpinova ekipa je sicer premagala Brescio s 3:1, a daleč od tega, da bi povsem prevladala. »Poznalo se je, da mesec dni nismo igrali pomembnih tekem, povrh tega pa smo po skoraj mesecu dni igrali spet v standardni postavi. To je bil glavni razlog, da nam na tekmi ni šlo najbolje od rok,« nam je povedal Jernej Terpin, ki je na tekmi prispeval največ, 20 točk.

V prvem srečanju osmine finala A3-lige pa je Macerata, kjer nastopata tudi Matija Pahor in Ismael Princi, s 3:0 premagala Portomaggiore.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo