Sobota, 24 avgust 2019
Iskanje

Uspeh dirkačev ekipe Andersen Racing

Na finalu SP v vzdržljivostnem kartingu v Lignanu so dosegli zelo dobro 13. mesto

13. jul. 2019 | 18:09
Dark Theme

Tržaška dirkaška ekipa Andersen Racing je v finalu svetovnega prvenstva v vzdržljivostnem kartingu v organizaciji zveze Sodi World Series (SWS) izpolnila zastavljene cilje. Po 12-urni preizkušnji na dirkališču v Lignanu so tržaški dirkači Andro Pertot, Matthias Lodi in Stefano Cornachin ter Michele Mansutti iz San Danieleja v konkurenci štiridesetih ekip v kategoriji Endurance Cup dosegli zelo dobro 13. mesto. Obetali so si uvrstitev med najboljših 20 ekip, za najboljšo deseterico pa niso zaostali veliko.

Dirkači tržaške ekipe, ki je sicer v finalu zastopala Slovenijo, so dirko začeli šele s 23. mesta, saj so nerodno izpadli v prvem krogu kvalifikacij. Že po treh urah vožnje so napredovali v prvo deseterico, po koncu pete ure dirkanja pa so bili celo na 3. mestu. Po nočnem nalivu je ekipa Andersen Racing izgubila nekaj mest, v zadnjih menjavah pa so tržaški dirkači imeli nekaj nesreče s počasnejšimi karti. Zadnji dve uri so ponovno pospešili in se na koncu uvrstili na 13. mesto.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da je zastava Slovenije tudi zastava Slovencev v Italiji?

25. jul. 2019 | 4:00
Da
Ne
Raje druga
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo