Nedelja, 22 maj 2022
Iskanje

Z Matejem Černicem še en Goričan

V B-ligi v Bariju tudi Sandi Persoglia, ki je lani igral v A2-ligi pri Alessanu

Bari |
27. avg. 2019 | 11:48
Dark Theme

V Bariju pri ekipi M2G Group v B-ligi bo ob Mateju Černicu igral še en goriški odbojkar. To bo Sandi Persoglia (200 cm), ki bo eden izmed štirih blokerjev v ekipi, nanj pa računajo tudi zato, ker bo v ekipo lahko prinesel nekaj izkušenj iz višje lige. Lani je nastopal v A2-ligi pri Alessanu, kjer je zbral 46 nastopov in 50 točk. 24-letni odbojkar iz Štmavra, ki je odraščal pri ŠZ Olympia, B-ligo dobro pozna. Pred izkušnjo v A2-ligi je bil dve sezoni glavni bloker pri Motti di Livenza, še prej pa se je dve sezoni kosal v B2-ligi z matičnim klubom. Igral bo sicer v drugem okolju: Bari bo nastopal v skupini E in hoče biti v skupini protagonist. Lani so bili odbojkarji iz Barija šesti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo