Sobota, 15 december 2018
Iskanje

Pri belem dnevu vlomili v zgoniško hišo

5. jun. 2018 | 17:27
Dark Theme

Pri belem dnevu so tatovi pretekli petek dopoldne vlomili v neko hišo v Zgoniku, jo poškodovali in razdejali, iz nje pa odvlekli težki protivlomni omari, v katerih je eden od stanovalcev, sin priletnih zakoncev, hranil razno orožje. Gre namreč za lovca in zbiratelja. Tatovi so očitno opazovali hišo in v določenem trenutku vedeli, da v njej ni nikogar. Tatvina pa je bila vsekakor drzna, saj so težki omari drsali po hiši, stopnicah in dvorišču do ceste, kjer jih je čakalo vozilo. Po mnenju policije, ki preiskuje dogodek, so bili na delu vsaj trije storilci.

V Zgoniku, na pročelju občinske hiše, je nameščena nadzorna videokamera, ki pa že dolga leta ne dela. Občinski upravitelji razlagajo, da je prispevek za namestitev kamere pred dobrim desetletjem namenila deželna uprava, nato pa niso sledila sredstva za njeno vzdrževanje. Iz svoje bilance pa občinska uprava teh sredstev naj ne bi mogla črpati. Videokamera, ki bi lahko v tem primeru morda posnela tatove (če se niso pripeljali in nato odpeljali skozi Salež), zatorej že več let izklopljena sameva.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo