Petek, 14 december 2018
Iskanje

V Jožefinski četrti pasji iztrebki in kače

10. jul. 2018 | 18:35
Dark Theme

Manjši javni park na Trgu Cornelia Romana je postal dejansko pasje stranišče, iz visoke trave v bližini t.i. hiše Francol v Ul. Crosada pa so nekajkrat prilezle celo kače. To so nekateri od problemov, ki pestijo Jožefinsko četrt in s katerimi so se 10. julija seznanili člani četrte komisije tržaškega občinskega sveta (javna dela), ki so si ogledali območje v družbi občinske odbornice za javna dela Elise Lodi in direktorja pristojne občinske službe Enrica Conteja.
Gre resnici na ljubo za manjše, a občutene težave, s katerimi se srečujejo prebivalci Jožefinske četrti: v park na Trgu Cornelia Romana lastniki peljejo svoje hišne ljubljenčke opravljat potrebo, ki jo potem meni nič tebi nič pustijo kar tam. Pri hiši Francol v Ul. Crosada pa je še vedno prisotno delovišče, čeprav so se tamkajšnja dela že zaključila. Poleg tega je v bližini zaraščeno zemljišče z visoko travo. Dogaja se, da iz le-te kdaj pa kdaj prileze kaka na srečo nestrupena kača, ki zaide med mizice bližnjih lokalov oz. med noge nič hudega slutečih strank. Odbornica Lodijeva in direktor Conte sta se obvezala, da si bosta prizadevala najti kako rešitev oz. izboljšavo.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo