Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Poslastica za ljubitelje čokolade

8. nov. 2018 | 17:22
Dark Theme

Vijaki in matice, ključi, orodje, podkve, ki prinašajo srečo, pa pametni telefoni, junaki iz filmov in risank, čevlji in nakit, vse seveda iz čokolade. Vse to in še veliko več ponujajo razstavljavci, ki sodelujejo na sejmu Cioccolatiamo. Gre za prireditev, ki je Trst že 17. leto zapored spremenila v središče čokolade. Dogodek bo mogoče obiskati na Trgu sv. Antona do nedelje, priporočljiv pa je za vse tiste, ki si vsakdana enostavno ne morejo predstavljati brez čokolade.
Priznani izdelovalci čokolade prihajajo iz različnih italijanskih regij, na prireditvi pa mojstri predstavljajo kakovostne izdelke iz čokolade. Stojnice so bile oblegane že ob jutranjem uradnem odprtju sejma, ko so predstavniki javne uprave povedali, da je ta sejem eden pomembnejših gastronomskih prireditev, ki jih Trst premore. Zanimalo nas je, kako se na čokoladnem festivalu odražajo prehrambeni trendi. »Ljudje si želijo bolj zdravih stvari, zato kupujejo čokolado brez konzervansov,« je povedal eden izmed ponudnikov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo