Torek, 19 januar 2021
Iskanje

Drogo sta odvrgla kar v policijskem avtomobilu

Fanta in dekle so policisti ovadili na prostosti

Trst |
22. maj. 2020 | 15:20
Dark Theme

Policija je v prejšnjih dneh tržaškemu tožilstvu zaradi posesti droge z namenom razpečevanja ovadila 22-letnico, ki je že imela opravka s pravico, in 24-letnika, znanega kot uživalca prepovedanih substanc. Dvojico so pripadniki oddelka za boj proti drogam, ki deluje v okviru kriminalistične policije, opazili, medtem ko se je z območja Ul. Flavia di Stramare vračala v mestno središče. Po krajšem zasledovanju so ju ustavili, identificirali in pregledali, pri čemer so pri dekletu našli zavojček s tremi grami heroina.

Po tem odkritju so dvojico pospremili na kvesturo, da bi preverili, ali razpolagata še s kako dodatno skrito količino droge. Prav na poti do kvesture pa sta se hotela omenjene droge znebiti na način, da sta jo odvrgla kar v policijskem avtomobilu, v katerem sta se nahajala. Na njuno nesrečo pa so policisti med zapuščanjem avta opazili na tleh zavojček, v katerem so potem odkrili več kot deset gramov heroina in dva grama kokaina. Drogo so zasegli, fanta in dekle pa ovadili na prostosti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se boste cepili proti covidu-19, ko bo to mogoče?

8. jan. 2021 | 8:00
Seveda
Ne, ker ne zaupam cepivu
Samo če bo obvezno
Mogoče
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo